• JA! Er is weer plek…

  ⭐️ Gun jij je kind… ⭐️ #trotsopjezelfzijn #vriendschappen #doorzetten #groeimindset #geduld #hulplerenvragen #nietopgeven #breinologie Oftewel: werken aan meer (zelf)vertrouwen, meer kennis en inzicht over vriendschappen Lees verder
 • Gebarenchallenge

  Ja! Zojuist heb ik mij ingeschreven voor de Gebarenchallenge. Veel zin om op 1 februari te starten! Komend jaar ga ik dus gebarentaal leren… Hoe Lees verder
 • Fijne jaarwisseling!

  De laatste dag in 2021 alweer! Wat is het jaar ongelooflijk snel voorbij gegaan. Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking en hoop jullie Lees verder
 • ‘Dichterbij dan je denkt’

  ‘Dichterbij dan je denkt’. Binnenkort mag ik mijn bijdrage gaan leveren aan deze webinar tijdens de Week tegen Kindermishandeling. Kindermishandeling is een complex en hardnekkig Lees verder

JA! Er is weer plek…

⭐️ Gun jij je kind… ⭐️

#trotsopjezelfzijn #vriendschappen #doorzetten #groeimindset #geduld #hulplerenvragen #nietopgeven #breinologie

Oftewel: werken aan meer (zelf)vertrouwen, meer kennis en inzicht over vriendschappen (maken en onderhouden), kennis over de werking van het brein; nieuwe verbindingen leren maken en leren om zichzelf uit te dagen… Uit hun comfortzone en/of paniekzone te komen en zichzelf te durven ontwikkelen in hun lefzone?

Daar help ik graag bij!

Er zijn weer enkele plekken beschikbaar voor een coachingstraject. Geïnteresseerd in wat ik voor uw zoon en/of dochter zou kunnen betekenen? Stuur mij dan gerust even een bericht via het contactformulier of bellen kan uiteraard ook.

Tot snel!