• JA! Er is weer plek…

  ⭐️ Gun jij je kind… ⭐️ #trotsopjezelfzijn #vriendschappen #doorzetten #groeimindset #geduld #hulplerenvragen #nietopgeven #breinologie Oftewel: werken aan meer (zelf)vertrouwen, meer kennis en inzicht over vriendschappen Lees verder
 • Gebarenchallenge

  Ja! Zojuist heb ik mij ingeschreven voor de Gebarenchallenge. Veel zin om op 1 februari te starten! Komend jaar ga ik dus gebarentaal leren… Hoe Lees verder
 • Fijne jaarwisseling!

  De laatste dag in 2021 alweer! Wat is het jaar ongelooflijk snel voorbij gegaan. Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking en hoop jullie Lees verder
 • ‘Dichterbij dan je denkt’

  ‘Dichterbij dan je denkt’. Binnenkort mag ik mijn bijdrage gaan leveren aan deze webinar tijdens de Week tegen Kindermishandeling. Kindermishandeling is een complex en hardnekkig Lees verder

Dankbaar & Trots

Al 8 jaar lang werk ik met veel plezier en passie in mijn praktijk. Ik ben heel dankbaar dat veel ouders en hun kinderen de weg naar mij weten te vinden. Elke keer is het ‘een feestje’ om samen aan de slag te gaan en bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van het kind. 

Voor het najaar zijn er nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor coaching. Wilt u weten of ik ook voor u, uw kind en/of uw gezin iets kan betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op. 

NIEUW: vanaf september starten er voor jongeren in de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs diverse (online) trainingen. Meer informatie volgt binnenkort! Houd mijn website en social media kanalen in de gaten.

Tot snel!
Heleen Hollander