• JA! Er is weer plek‚Ķ

    ‚≠źÔłŹ Gun jij je kind‚Ķ ‚≠źÔłŹ #trotsopjezelfzijn #vriendschappen #doorzetten #groeimindset #geduld #hulplerenvragen #nietopgeven #breinologie Oftewel: werken aan meer (zelf)vertrouwen, meer kennis en inzicht over vriendschappen Lees verder
  • Gebarenchallenge

    Ja! Zojuist heb ik mij ingeschreven voor de Gebarenchallenge. Veel zin om op 1 februari te starten! Komend jaar ga ik dus gebarentaal leren… Hoe Lees verder
  • Fijne jaarwisseling!

    De laatste dag in 2021 alweer! Wat is het jaar ongelooflijk snel voorbij gegaan. Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking en hoop jullie Lees verder

Dankbaar & trots!

Vandaag bestaat Hollander Advies & Coaching alweer zes jaar!

Inmiddels weten veel ouders en hun kinderen de weg naar mij te vinden. Wilt u weten of ik ook voor u, uw kind en/of uw gezin iets kan betekenen? Vraag dan, geheel vrijblijvend en gratis, een kennismakingsgesprek aan. Voor het eerste deel van het nieuwe schooljaar zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Wees er snel bij!

Ook voor u als professional werkzaam in het onderwijs, sta ik graag na de zomervakantie weer klaar!

Tot snel!
Heleen Hollander