• JA! Er is weer plek‚Ķ

    ‚≠źÔłŹ Gun jij je kind‚Ķ ‚≠źÔłŹ #trotsopjezelfzijn #vriendschappen #doorzetten #groeimindset #geduld #hulplerenvragen #nietopgeven #breinologie Oftewel: werken aan meer (zelf)vertrouwen, meer kennis en inzicht over vriendschappen Lees verder
  • Gebarenchallenge

    Ja! Zojuist heb ik mij ingeschreven voor de Gebarenchallenge. Veel zin om op 1 februari te starten! Komend jaar ga ik dus gebarentaal leren… Hoe Lees verder
  • Fijne jaarwisseling!

    De laatste dag in 2021 alweer! Wat is het jaar ongelooflijk snel voorbij gegaan. Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking en hoop jullie Lees verder

Dankbaar & Trots

Vandaag bestaat Hollander Advies & Coaching alweer vijf jaar!

Inmiddels weten steeds meer ouders en hun kinderen de weg naar mij te vinden. Wilt u weten of ik ook voor u, uw kind en/of uw gezin iets kan betekenen? Vraag dan vandaag nog, geheel vrijblijvend en gratis, een kennismakingsgesprek aan.

Ook voor u als professional werkzaam in het onderwijs, sta ik graag na de zomervakantie weer klaar!

Tot snel!
Heleen Hollander